Update – Geluidsopname moskeebezoek Molenbeek: ouders en leerlingen gechoqueerd

18 april: de leerlingen van 2A van de Ninoofse brachten eergisteren op 18 april een “verplicht” bezoek aan een moskee te Sint-Jans- Molenbeek.  Forza Ninove kreeg gisteren enkele ouders aan de lijn die verbijsterd waren dat de leerlingen verplicht werden om gebeden uit de koran te aanhoren die in de moskee werden gezongen.

Een ouder bezorgde ons een geluidsfragment dat omstreeks 14.57u werd opgenomen tijdens het bezoek.  Voor vele Ninoofse jongeren kwam dit verplicht bezoek zeer confronterend over.

Forza Ninove roept de Ninoofse scholen op om te stoppen met de verplichte moskeebezoeken. Werd Molenbeek misschien uitgekozen omwille van de voorbeeldfunctie op het vlak van integratie? Dit is te gek voor woorden.

Deze brief kregen alle ouders van de directie.

Forza Ninove stelt vast dat we steeds meer afstand nemen van onze eigen cultuur, waarden en gebruiken.  Na de Halal-worsten in het Sint-Aloysiuscollege (dierenleed ineens geen probleem meer?), het vervangen van het traditionele paasfeest door een lentefeest (School Kameleon),  het vervangen van kerstfeest door winterfeest; het schrappen van varkensvlees bij het schoolse middagmaal, enz..  worden jongeren nu verplicht om naar verzen uit de Koran te gaan luisteren in een moskee in Molenbeek.  Dit heeft niets meer te maken met integratie.

Forza Ninove vraagt zich trouwens af er iemand van de directie ooit al eens de Koran heeft gelezen?

Forza Ninove beseft dat ze de enige partij is die tegen deze trend durft in te gaan, tegen de politiek-correcte stroom durft in te varen. We beseffen ook dat dit veel weerstand opwekt bij de blinde aanhangers van de multiculturele maatschappij. Wij zijn echter vastberaden om deze evolutie verder aan te klagen en te bestrijden, omdat het leidt naar vernietiging van onze Vlaamse cultuur, normen, waarden en gebruiken. Niet de nieuwkomers integreren zich in ons land, integendeel. Het zijn wijzelf die steeds weer worden verplicht om ons te schikken naar Islamitische gebruiken en eisen. Kortom, dit is de omgekeerde wereld.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...