Tweede lading van 2.000 FFP2-mondmaskers opnieuw in een mum van tijd de deur uit.

Zoals u weet namen de Forza Ninove-mandatarissen een tweetal weken teug het initiatief om hun zitpenningen van maart en april af te staan. Met dit geld werden 2.000 FFP2-mondmaskers aangekocht die werden verdeeld over de 4 Ninoofse rustoorden en de Ninoofse gezondheidswerkers. We stelden immers vast dat deze mensen in gevaarlijke Corona-tijden dikwijls zonder de minste bescherming hun job moesten uitoefenen. Dit konden we niet laten gebeuren. Deze actie was dan ook een groot succes! De eerste lading mondmaskers was dan ook in een mum van tijd weg.

Omdat mondmaskers de komende periode een zeer belangrijke rol zullen spelen wanneer de Corona-maatregelen zullen versoepeld worden, besliste het Forza Ninove -partijbestuur om te proberen nog eens extra 2.000 FFP2-mondmaskers aan te kopen, die we zouden verdelen over de inwoners van Ninove. De kosten voor deze tweede operatie worden gedragen door de partij zelf.

Ook tweede lading mondmaskers in mum van tijd weg

Om 18 uur werd onze tweede actie gestart en in minder dan twee uur tijd was ook de tweede lading mondmaskers (nog eens 2.000) de deur uit. Forza Ninove zal dit weekend de nodige praktische initiatieven nemen opdat alle mondmaskers in de loop van volgende week kunnen worden verdeeld.

In totaal 4.000 FFP2-mondmaskers verdeeld!!

In totaal zal Forza Ninove op twee weken tijd 4.000 mondmaskers hebben verdeeld onder de Ninoofse bevolking. We hopen dat we hiermee een klein steentje hebben bijgedragen om dit virus te kunnen overwinnen. Elke Ninovieter die dankzij deze twee initiatieven niet besmet is geraakt, niet erg ziek is geworden of zelfs niet gestorven is, is deze grote financiële inspanning waard geweest.

We willen al onze mandatarissen nogmaals bedanken voor hun persoonlijke financiële inbreng. Ik ben fier op hen!

Ik zie het ons niet veel partijen nadoen…

Vriendelijke groeten en hou jullie veilig!

Guy D’haeseleer,

Voorzitter Forza Ninove

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...