Slachtafval in kledingcontainer “’t Vierkant” ; reeds 15 meldingen illegale thuisslachtingen in Ninove

Via het meldpunt van Forza Ninove liepen gisteren en vandaag reeds 15 meldingen binnen van illegale thuisslachtingen.  Het is duidelijk dat de steeds groter wordende moslimgemeenschap in Ninove zich niets aantrekt van het verbod op rituele thuisslachtingen. Het dierenleed dat gepaard gaat met deze barbaarse praktijken is dan ook immens.

Er werd zelfs slachtafval gevonden in een kledingcontainer van kringwinkel “’t Vierkant’.  Het slachtafval was in zakken gestopt (gelijkaardig zoals op de foto) en tussen de kledij gedumpt. De stank was uiteraard niet te harden. De kledij moest uiteraard allemaal vernietigd worden, en het slachtafval moest door een gespecialiseerde firma opgehaald worden met alle kosten van dien.

Dat men zelfs het afval dumpt tussen de kleren die bestemd zijn voor mensen die het niet zo breed hebben, is ronduit schandalig.

Iemand intussen iets gehoord van dit stadsbestuur in het algemeen, en de Schepen voor “dierenwelzijn” Katie Coppens in het bijzonder, tijdens dit offerfeest?  Uiteraard niet. Voor dit linkse stadsbestuur stoppen de dierenrechten waar de belangen van de islam beginnen.  De vele Ninoofse moslims zijn immers het ideale kiesvee voor dit stadsbestuur bij de volgende gemeenteraadsverkiezingen.

We hebben het intussen allemaal gehad in Ninove  : een moskee; hoofddoeken bij het personeel van stad en OCMW;  Marokkaans en Turkse vlaggen op het balkon van het oude stadhuis; het oogluikend toestaan van rituele thuisslachtingen, enz..

Het wordt hoog tijd om orde op zaken te stellen!

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...