Raf Waltniel kandidaat bij gemeenteraadsverkiezingen voor Forza Ninove!

Raf Waltniel ondersteunt Forza Ninove-lijst

Forza Ninove zal zich in oktober met een totaal vernieuwde lijst aan de kiezer aanbieden.

Lijsttrekker en kandidaat-burgemeester Guy D’haeseleer is momenteel bezig de laatste hand te leggen aan de kandidatenlijst. Niet minder dan 22 van de 33 kandidaten zullen nieuw zijn op de Forza Ninove-kandidatenlijst.

Wie alvast zijn steun heeft toegezegd is Meerbekenaar Raf Waltniel. Hij was samen met zijn vader Louis Waltniel (gewezen Minister en Burgemeester van Ninove) de bezieler van de liberale lijst Banier.

Raf Waltniel :” Het is eigenlijk  jammer om, als liberaal, te moeten vaststellen dat de Ninoofse VLD de voorbije legislatuur een totaal linkse koers heeft gevaren, en als zogenaamde “partij van de middenstand” ernstig tekort is geschoten.  Ze heeft haar principes en de essentie van haar bestaan verloochend om toch maar mee te kunnen besturen in een linkse coalitie. Ik stel, samen met veel zelfstandigen, vast dat Forza Ninove de enige partij is die resoluut de belangen van de zelfstandigen heeft verdedigd en steeds op de barricaden stond.  Ik besef dat ik met mijn kandidatuur mijn nek uitsteek, en zowel lof als kritiek zal oogsten, maar ik vind dat ik geen kritiek kan hebben op het beleid, en tegelijkertijd langs de kant zou blijven staan. Ik ben ervan overtuigd dat het tijd is voor een nieuwe wind in onze stad.  Forza Ninove is een partij die zegt waar het op staat en duidelijk uitkomt voor haar ideeën. Het is trouwens nooit goed dat dezelfde partijen te lang aan de macht blijven. De verkiezingen van oktober bieden een ideale mogelijkheid om eindelijk te gaan voor een ander en beter bestuur. Ik zal dit project 100% ondersteunen.

Forza Ninove is blij met de kandidatuur van Raf Waltniel. Hij symboliseert niet alleen onze kritiek op het linkse beleid van de VLD in onze stad, hij is bovendien een zeer geliefde en bekende Ninovieter en zal dus electoraal zeker een meerwaarde zijn.

We kunnen trouwens al meedelen dat er niet minder dan 10 zelfstandigen op de lijst van Forza Ninove zullen staan, of ongeveer één derde van de kandidaten.

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...