Ninoofs stadsbestuur en scholen schikken zich steeds meer naar de Islam. Forza Ninove wil dat het nu stopt! Genoeg is genoeg!

Forza Ninove stelt tot haar ontsteltenis vast dat het Ninoofse stadsbestuur en de Ninoofse scholen zich steeds meer schikken naar de eisen van de Islam.  Na de moskee en de rituele slachtingen op ons grondgebied, stellen we vast dat ook onze scholen steeds meer ingaan op de eisen van de Islam.  In het Sint-Aloysiuscollege worden er nu ook al Halal-hotdogs geserveerd n.a.v. het carnavalsfeest.  Blijkbaar zijn de dierenrechten ineens niet meer zo belangrijk als het over de Islam gaat.  In het Atheneum werd het paasfeest al vervangen door het lentefeest, en de verklede paashaas werd geschrapt.  De kerstbomen verdwijnen, want ze zouden de moslims kunnen choqueren.  En zo gaat men altijd maar weer een stapje verder in het opgeven van onze tradities, cultuur, gewoonten en gebruiken.

Beseffen het stadsbestuur en de scholen nu echt niet dat het de Ninovieters zijn die zich stelselmatig aan het integreren zijn in de islam, in plaats van het andersom?   Hebben wij nu echt geen fierheid meer als het gaat over onze taal, cultuur, tradities en gebruiken?

Forza Ninove heeft er in ieder geval genoeg van en roept de Ninovieters op tegen het politiek – correcte beleid van het stadsbestuur en de scholen in te gaan.   Wie hier zich hier in onze stad wil vestigen, integreert zich en past zich aan, en niet omgekeerd! Genoeg is genoeg!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...