Linkse monstercoalitie durft Ninovieters niet onder ogen te komen en annuleerde nieuwjaarsreceptie!

Op de laatste gemeenteraad op 31/01/19 legde Forza Ninove – gemeenteraadslid Ilse Malfroot de burgemeester het vuur aan de schenen over het afschaffen van de geplande nieuwjaarsreceptie.

Traditiegetrouw zou op 6 januari de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie plaatsvinden.  Groot was echter onze verwondering toen we vernamen dan het nieuwe stadsbestuur (bestaande uit de verliezers van deze verkiezingen aangevuld met zakkenvuller Arents) besliste om de nieuwjaarsreceptie af te gelasten.

Volgens de burgemeester werd de receptie afgelast omwille van” meldingen van potentiële orderverstoring of dreiging”. Op de sociale media kon echter geen enkele vorm van georganiseerde oproep tot dreiging of verstoring teruggevonden worden.

De echte reden is natuurlijk dat het nieuwe stadsbestuur de Ninovieter niet onder ogen durfde te komen, na de grootste hold-up in de geschiedenis van de Ninoofse politiek.  Men besloot dan maar om zich een tijdje te verschansen (zoals Joostje nu al sinds oktober op een belachelijke wijze doet), in de hoop dat alles wel zal overwaaien.

 

Ilse Malfroot : “De dupe van dit gebrek aan moed en durf is natuurlijk de Ninovieter zelf die op die manier zijn jaarlijkse receptie aan zijn neus zag voorbijgaan.” 

De “burgemeester” plande een nieuw initiatief dat zou plaatsvinden in mei, uiteraard niet toevallig vlak voor de parlementaire verkiezingen…..

Gemeenteraadslid Ilse Malfroot opperde dat dit, gezien de sperperiode voor de verkiezingen, niet kon en stelde voor om dan maar de Ninovieter uit te nodigen op onze Vlaamse feestdag, op 11 juli.  Teveel aandacht voor de Vlaamse feestdag is echter een beetje teveel gevraagd voor de aanhangers van de multicul, en ze beslisten dan maar om een lentedrink te organiseren op 9 juni. Gelukkig nieuwjaar en vooral een goede gezondheid!

 

 

 

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...