FORZA TV : onthutsende beelden. Afrikanen lopen met vuurwapen door de stad!

Forza Ninove onthutst door binnengelopen beelden op meldpunt

Afrikanen lopen open en bloot rond met pistool in de binnenstad

Op het “meldpunt criminaliteit” van Forza Ninove zijn vandaag beelden binnengelopen waarop twee Afrikanen te zien zijn waarvan er 1 open en bloot met een pistool in de hand rondloopt in onze stad.

Een bezoeker zat zondag 24 juni rustig te genieten op een terras van het appartement van een vriend, gelegen in de Vuurkruiserstraat te Ninove. Opeens merkte hij iets na 15 uur twee Afrikanen op.  Hij zag dat één van beide Afrikanen open en bloot met een vuurwapen stond te zwaaien.

Hij kon zijn ogen niet geloven en liep vlug achter zijn smartphone en kon de twee Afrikanen nog enkele seconden filmen terwijl ze rustig verder wandelden in de Vuurkruiserstraat.

De binnengelopen beelden werden bewerkt door Forza TV, waardoor men een duidelijker beeld krijgt van de betrokkenen.

 

Het gaat van kwaad naar erger in onze stad

Amper 1 dag na de vechtpartij in de Achturenstraat moet Forza Ninove vaststellen dat de toestand in onze stad steeds verder uit de hand loopt.  Het ene incident volgt het andere gewoon op.

Steeds meer mensen zijn terecht bang om ’s avonds nog de straat op te gaan. De bewegingsvrijheid van heel wat Ninovieters wordt op die manier op een onaanvaardbare manier beperkt. Dit moet dringend stoppen.

Links stadsbestuur kijkt weg van de problemen

Het meest frustrerende aan de opeenvolgende incidenten is het feit dat men vanuit het linkse stadsbestuur steeds doet alsof er eigenlijk niet zo veel aan de hand is. Men lacht de problemen weg in plaats van ze aan te pakken.

Het geloof in de zogenaamde harmonieuze multiculturele maatschappij heeft het huidige stadsbestuur in een roes gebracht waarbij elke realiteitszin wegebt.

De slachtoffers zijn de Ninovieters die verweesd achterblijven in een stad die steeds onveiliger wordt.

Forza Ninove wil dat de angst opnieuw van kamp verandert

Forza Ninove is het beu dat de problemen steeds onder de mat worden geveegd. Het wordt hoog tijd dat de angst opnieuw van kamp verandert en dat het niet langer de brave burgers zijn die onder angst leven, maar de criminelen die onze stad onleefbaar maken.

Voor Forza Ninove is het duidelijk dat er hier geen plaats is voor zogenaamde nieuwkomers die onze stad op stelten komen zetten. Een keiharde, compromisloze aanpak is de enige taal die deze criminelen verstaan.  Het word hoog tijd dat er een einde wordt gesteld aan het pamperbeleid in onze stad, en er opnieuw orde en rust heerst in onze straten. Van het huidige stadsbestuur hoeven we op dat vlak alvast niet veel te verwachten.

Forza Ninove is méér dan ooit bereid om de straten en de pleinen terug te geven aan de Ninovieters!

 

Guy D’haeseleer

Fractieleider

Forza Ninove

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...