Forza Ninove wil geen verkiezingsborden. Technische dienst heeft andere prioriteiten.

Bij elke verkiezing in het verleden plaatste de Technische dienst van de stad gemeentelijke verkiezingsbroden op de invalswegen en in de deelgemeenten. Op deze borden konden de verschillende partijen dan verkiezingsaffiches plakken. Dit jaar zijn er zowel op 9 juni als op 13 oktober verkiezingen.

Forza Ninove stelt voor om voortaan af te zien van de plaatsing van deze borden aangezien dit een nutteloze meerkost is voor de stad, zowel op het vlak van materiaal als op het vlak van werkuren. De toestand van vele straten, voetpaden en pleinen in onze stad is dramatisch. Er is dan ook een serieuze inhaalbeweging nodig. Forza Ninove pleit er dan ook voor dat het stadspersoneel zich concentreert op haar kerntaak in plaats van zich te moeten bezighouden met de plaatsing van verkiezingsborden, die totaal nutteloos zijn.

Guy D’haeseleer zal een voorstel ter stemming voorleggen om af te zien van de plaatsing van deze borden. Wie verkiezingsborden wil, moet deze maar zelf plaatsen bij privépersonen.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...