Forza Ninove steunt ook dit jaar Ninoofse carnavalgroepen

Nog een paar weken scheiden ons van carnaval Ninove. In deze laatste weken wordt door de groepen met man en macht gewerkt teneinde de praalwagens tijdig klaar te stomen, en de kostuums af te werken.  Als blijk van waardering  voor het geleverde werk, biedt Forza Ninove, traditiegetrouw, aan elke geïnteresseerde groep een waardebon van 50 euro aan,  waarmee de carnavalgroepen wat gerstenat kunnen aankopen, die ze kunnen nuttigen tijdens deze laatste werkweken.

Forza Ninove stelt vast dat dit initiatief nogal eens bekritiseerd wordt door het stadsbestuur en ander pluimage, doch we ondervinden heel veel sympathie van de carnavalsgroepen zelf.  Vandaar dat we de 2.500 euro carnavalssponsoring ook dit jaar willen verdelen onder de geïnteresseerde groepen; dit los van de sponsoring van talrijke affiches en onderleggers. We beseffen immers maar al te goed dat iedere euro welkom is voor de groepen.  Voor Forza Ninove is carnaval immers het grootste culturele evenement waar duizenden Ninovieters rechtstreeks of onrechtstreeks bij betrokken zijn. Wij willen deze mensen op een bescheiden manier ondersteunen.

Het enige wat de groepen moeten is ons de naam en adres van hun groep doormailen, en meedelen waar we de waardebon kunnen laten bezorgen.  Mailen kan naar : forzaninove@telenet.be

Alvast veel plezier!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...