Forza Ninove stelt eerste kandidaten voor!

Forza Ninove stelt eerste kandidaten voor 

Slogan :  “een hart voor Ninove 

Forza Ninove zal met de slogan “een hart voor Ninove” naar de kiezer trekken.  De verkiezingen van 14 oktober bieden een unieke kans om eindelijk – nadat al vele jaren dezelfde partijen/mensen aan de macht zijn-   een ander maar vooral beter en verfrissend bestuur aan het roer te brengen van een momenteel zwalpend stadsschip.

Voor Forza Ninove blijven thema’s zoals veiligheid, het Vlaams karakter van onze stad, een nieuwe politieke cultuur én de leefbaarheid van Ninove, absolute speerpunten van het verkiezingsprogramma.

Met “een hart voor …” zal Forza Ninove zich ook specifiek richten tot een aantal doelgroepen, zoals onder meer jongeren, zelfstandigen en ondernemers, ouderen, het verenigingsleven en de sociaal zwakkeren.

 Guy D’haeseleer resoluut voor burgemeester  : 10.000 huisbezoeken

Guy D’haeseleer is kandidaat- burgemeester en we willen in Ninove de elementaire logica der dingen herstellen: “Wie de meeste stemmen haalt wordt burgemeester”. Ninove heeft nood aan een sterke en ervaren politicus die de problemen durft aan te pakken in plaats van ze onder de mat te vegen. Iemand die ook een duidelijk visie ontwikkelt ten aanzien van het steeds groter wordend aantal maatschappelijke problemen. Guy D’haeseleer wil vanaf volgende week tot 14 oktober 10.000 gezinnen bezoeken om deze mensen persoonlijk te overtuigen van de unieke kans die zij nu krijgen.

Totaal vernieuwde lijst

Forza Ninove zal zich tevens aan de kiezer aanbieden met een totaal vernieuwde lijst. Er zijn niet minder dan 22 nieuwkomers, waaronder heel wat jongeren.  Dertien plaatsen (of méér dan 1/3 van de lijst) zullen ingenomen worden door zelfstandigen. Hiermee wil Forza Ninove een signaal geven dat deze doelgroep een absolute prioriteit vormt. Het siert bovendien ook deze mensen dat ze hun nek durven uitsteken.

SAMEN = opportuniteit voor Forza Ninove

Dat CD&V-SP.A en Groen ervoor gekozen hebben een kartel te vormen, heeft niets met een zogenaamd positief project te maken, maar des te meer met pure postjespakkerij. De huidige schepenen hopen op die manier om er “nog eens bij te zijn”. Tot daar hun gemeenschappelijk project.

Het feit dat al deze partijen samenhokken biedt echter een unieke kans aan Forza Ninove. Het kiessysteem (het zogenaamde Systeem Imperiali) speelt immers in het voordeel van de grootste partij en die is…  Forza Ninove. Indien Forza Ninove nog 1.650 stemmen kan afsnoepen van de meerderheidspartijen, ligt de huidige monstercoalitie aan diggelen en is er eindelijk ruimte voor een nieuwe en frisse wind doorheen de “Centrumlaan 100”..

Wij roepen de Ninovieters dus op om deze unieke kans te grijpen en het huidige linkse bestuur naar huis te sturen om op die manier de elementaire democratie te herstellen.

Er wordt nogal eens gezegd dat gemeenteraadsverkiezingen eigenlijk “vriendenverkiezingen zijn”, waar het partijprogramma minder van tel is. Niets is minder waar.  De verfransing en vervreemding van onze stad;  de moskee van Tania De Jonge; de vriendjespolitiek etc. vormen een regelrechte bedreiging voor de eigenheid van onze stad en het respect voor onze eeuwenoude cultuur.

Wie voor het “SAMEN”-raapsel van CD&V, SP.a of Groen stemt  OF voor de Open VLD, moet beseffen dat gekozen wordt voor het verderzetten van deze linkse coalitie en haar nefast beleid. Nog eens 6 jaar hetzelfde linkse beleid en het aanhouden van eenzelfde zwalpende koers zou een complete ramp betekenen voor onze stad.

Het is NU hoog tijd voor een moedige stem, een stem voor Forza Ninove.

Forza TV

Forza Ninove zal ook inzetten op moderne communicatiekanalen. Forza TV zal een aanvulling zijn voor de klassieke manier van campagnevoeren via pamfletten, verkiezingsborden en affiches. Volgende week starten we de eerste reportages. Onze politieke standpunten zullen op een hedendaagse, vlotte en visuele manier verspreid worden. Tevens biedt Forza TV de gelegenheid om ook onze kandidaten op een moderne manier voor te stellen. Verder zal er ook regelmatig campagnenieuws zijn.

Eerste kandidaten bekend

  1. Guy D’haeseleer ( Volksvertegenwoordiger , Senator, gemeente- en OCMW-raadslid – Neigem)

2.  Ilse Malfroot (Gemeenteraadslid – Zelfstandige – Outer)

 

3.   Jurgen De Schrijver (zelfstandige- Pollare)

 

4.  Dirk Van Herreweghe ( Bediende – mede-beheerder Wakker Ninove- Ninove)

 

 

5.  Caroline Vanbrabant (Tandarts – Outer)

 

Lijstduwers

 

30. Hedwig Steenhout (gemeenteraadslid – zelfstandige – Outer)

 

31.  Raf Waltniel (gewezen gemeenteraadslid – zelfstandige – Meerbeke)

 

32.   Stania Van Loo (gemeenteraadslid – zelfstandige – Ninove)

33. Renaat Raes ( OCMW-raadslid- gewezen gemeente- en provincieraadslid –  gepensioneerd ondernemer)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...