Forza Ninove start actie ter ondersteuning van de Ninoofse Horeca

De Coronacrisis en de maatregelen die eruit voortvloeien hebben een dramatisch effect op onze economie. Eén van die sectoren die zeer zware klappen krijgt is de horeca. Het is ook de sector die het langst zal moeten wachten om opnieuw te mogen opstarten. Cafés zullen nog een hele tijd dicht moeten blijven. Restaurants, traiteurdiensten, frituren, broodjeszaken, enz.. moeten trachten te overleven met afhaalmaaltijden of aan-huis-leveringen. Voor hen is het nu dikwijls een kwestie van overleven.

Wij willen daarom een warme oproep doen om deze Ninoofse handelaars zoveel mogelijk te steunen door een beroep te doen op hun diensten.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is FB-lokaal-met-3.jpg

Forza Ninove lanceert actie “Steun onze Ninoofse horeca, eet lokaal!

Forza Ninove zal eerstdaags starten met de bedeling van een pamflet bij alle Ninovieters waarin een warme oproep staat om de lokale Horeca te steunen. Tegelijkertijd zal er een advertentiecampagne gestart worden op facebook met dezelfde oproep. Er zal een websitepagina gereserveerd worden met de gegevens van de deelnemende zaken.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 200508-pamflet-afbeelding-invulbon.jpg

In de folder zal er ook een invulbon te vinden zijn die klanten kunnen afgeven in hun Horecazaak naar keuze. Als de Coronamaatregelen voor deze sector opgeheven worden, zullen we uit de verzamelde invulbonnen 100 gelukkige winnaars van een fles Cava trekken. Alle kosten verbonden aan deze steunactie zullen gedragen worden door “Forza Ninove Solidair”.

Als we elkaar allen een beetje helpen, trekken we deze sector wel door de crisis, want zij verdienen het.

Forza Ninove broedt ook op een initiatief voor de Ninoofse cafés dat zal uitgerold worden van zodra de Corona-maatregelen voor de cafés worden opgeheven.

Namens het volledige afdelingsbestuur,

Guy D’haeseleer, Volksvertegenwoordiger, Voorzitter Forza Ninove

Ilse Malfroot, gemeenteraadslid en Volksvertegenwoordiger

Dany Goessens, secretaris Forza Ninove en Coördinator Forza Ninove Solidair

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...