Forza Ninove roept Ninovieters op om illegale rituele slachtingen te melden

Forza Ninove roept Ninovieters op om illegale rituele slachtingen te melden

Godsdienstvrijheid is totaal ondergeschikt aan de dierenrechten

Maandag 12 september vieren de moslims het islamitisch offerfeest. Naar aanleiding hiervan worden er op talloze plaatsen op een compleet illegale manier schapen onverdoofd geslacht.  Vele moslims trekken zich immers niets aan van het verbod op rituele thuisslachtingen en hebben nog veel minder oog voor het dierenleed dat hierdoor wordt veroorzaakt.

Forza Ninove kreeg reeds een paar meldingen binnen van Ninovieters die zagen hoe levende schapen privé-woningen worden binnengesmokkeld met het oog op een rituele slachting.

Forza Ninove stelt vast de meeste Ninovieters terughoudend zijn om dergelijke gevallen van dierenmishandeling te melden, uit schrik voor represailles.

Wij roepen deze mensen echter op om toch onmiddellijk de politie te verwittigen wanneer ze getuige zijn van illegale thuisslachtingen.  Indien men anoniem wil blijven kan men echter ook gebruik maken van het “meldpunt criminaliteit” van Forza Ninove om deze barbaarse praktijken aan te geven.  Het meldpunt is forzaninove@telenet.be. Men kan de info ook doorgeven via de facebookpagina van Forza Ninove. Wij zorgen voor complete anonimiteit en spelen de gegevens door naar de lokale VooPolitie.

Voor Forza Ninove is het duidelijk dat er eindelijk een einde moet worden gesteld aan dit immens dierenleed. We stellen vast dat vele politieke partijen een oogje dichtknijpen om de vele moslims (een steeds groter wordende electorale visvijver) niet voor het hoofd te stoten.

Forza Ninove wil dat deze hypocrisie stopt!  Voor onze partij is godsdienstvrijheid absoluut ondergeschikt aan de dierenrechten, en moeten de rituele slachtingen dus keihard aangepakt worden.

Guy D’haeseleer

Fractieleider  Forza Ninove

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...