Forza Ninove koopt 300 kerstmenu’s aan voor mensen die het moeilijk hebben.

Steeds meer mensen hebben het financieel moeilijk om het einde van de maand te halen. De winkelkarren worden steeds duurder; vele andere kosten lopen verder op. Hierdoor zijn Ninovieters dikwijls niet langer in staat om bijvoorbeeld met kerstavond een kerstmenu te maken of te kopen.

Forza Ninove wil deze mensen ondersteunen door niet minder dan 300 kerstmenu’s aan te kopen en te verdelen onder de mensen die het nodig hebben, zodanig dat ook zij op kerstavond een feestelijke maaltijd kunnen nuttigen. De menu bestaat uit : tomatensoep – varkenshaasje met witloof, paddenstoelensaus en gratin – dessert.

Hiermee wil Forza Ninove opnieuw haar sociaal hart laten spreken. We hopen hiermee al die Ninovieters een hart onder de riem te kunnen steken. Wij praten niet enkel over de sociale problemen zoals de andere partijen; wij proberen er op een weliswaar bescheiden manier ook effectief iets aan te doen!

Kan ook jij een steuntje gebruiken, dan kan u hier uw kerstmenu aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

U zal ongetwijfeld begrijpen dat we ons om budgettaire redenen moeten beperken tot 300 maaltijden. We zullen dan ook de inschrijvingen stoppen van zodra dat aantal wordt bereikt.

Sowieso moeten we om praktische redenen afsluiten op 10 december!

Let op! Indien er MEERDERE gezinsleden zijn, gelieve bij “OPMERKINGEN” de volledige namen te vermelden van alle gezinsleden!!

De inschrijvingen zijn afgesloten.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...