Forza Ninove is het pesten van auto’s met aanhangwagen aan het containerpark beu!

Jarenlang konden de meeste auto’s met aanhangwagen terecht op het Ninoofse containerpark. Zolang de wagens op de weegbrug konden was er geen enkel probleem. Tot op het moment dat Ilva er niet beter op vond om alle wagens plus aanhangwagen die langer zijn dan 8 meter te weren op het Ninoofse containerpark. Heel veel Ninovieters dienen sindsdien rechtsomkeer te maken omdat hun wagen enkele centimeters te lang is. Naar de eigenlijke reden is het nog steeds gissen.

Wanneer slaat Ninoofse stadsbestuur eindelijk eens op tafel ?!

Forza Ninove is er niet over te spreken dat het Ninoofse stadsbestuur deze dwaze maatregelen zomaar accepteert. Ninove is de tweede grootste stad die deel uitmaakt van het werkingsgebied van Ilva. We zijn dus ook de tweede grootste betaler en daar mag gerust een betere dienstverlening tegenover staan. Pesterijen zijn al helemaal uit de boze.

Forza Ninove vraagt onmiddellijke toepassing van de regeling die gold voor de beperkende maatregelen van kracht werden.

Net zoals in Erpe-Mere en Herzele het geval is, vraagt Forza Ninove dat de maximumlengte voor wagens + aanhangwagen ook in Ninove gebracht wordt op 9.50 meter. De beperking van 8 meter is immers echt niet meer van deze tijd.

Forza Ninove vraagt dan ook dat de pesterijen ten aanzien van de Ninoofse belastingbetaler per direct stoppen. We vragen tegelijkertijd aan de vertegenwoordigers van de stad bij Ilva om de belangen van de Ninovieters te verdedigen en niet slaafs te aanvaarden wat hen wordt opgelegd.

Guy D’haeseleer

Fractieleider Forza Ninove

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...