Forza Ninove en het Vlaams Huis delen opnieuw 400 schoolpakketten uit.

“Forza Ninove Solidair” herhaalt, i.s.m. het Vlaams Huis Ninove, haar “Terug-Naar-School-Actie” en deelt opnieuw 400 basispakketten met schoolmateriaal uit.

De “Terug-Naar-School-Actie” van “Forza Ninove Solidair” was vorig jaar een grandioos succes. Er werden niet minder dan 400 basispakketten met kwalitatief schoolmateriaal uitgedeeld. Dankzij de samenwerking met het Vlaams Huis Ninove kunnen we dit sociaal initiatief dit jaar herhalen.

Veel Ninovieters hebben het moeilijk om elke maand opnieuw de eindjes aan elkaar te knopen. De start van het schooljaar in september brengt uiteraard extra kosten met zich mee, die vele ouders moeilijk kunnen dragen. Via onze sociale actie willen we deze mensen helpen zodat de financiële gevolgen van de start van het schooljaar enigszins gemilderd worden.

Daarom delen we ook dit jaar opnieuw tot 400 basispakketten schoolmateriaal uit. De helft van deze pakketten wordt gereserveerd voor de leden van Forza Ninove. De andere helft gaat naar andere Ninoofse gezinnen die het moeilijk hebben. Indien er meer aanvragen zijn dan pakketten zullen de deze toegewezen worden in volgorde van aanvraag.

Aanvragen voor deze pakketten kunnen ENKEL gebeuren via de website van Forza Ninove of via de link op de Facebookpagina van Forza Ninove of het Vlaams Huis Ninove.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...