Forza Ninove biedt 50 kwetsbare Ninoofse gezinnen uitstap naar Bellewaerde aan

De verlofperiode is achter de rug en de meeste Ninoofse gezinnen hebben een welverdiende, deugddoende vakantie achter de rug. Er zijn echter heel wat gezinnen die hun kinderen geen vakantie hebben kunnen aanbieden, omdat hun budget het niet toeliet. Om deze kinderen toch nog een leuke dag te laten beleven, nodigt Forza Ninove 50 kinderen en hun ouders uit op een dagje Bellewaerde. Forza Ninove zorgt voor de tickets, het vervoer en een hapje en drankje. We hopen hiermee alsnog een glimlach op het gelaat te toveren van al de kinderen die niet de gelegenheid hadden om op reis te gaan.

Vorig jaar: uitstap Bobbejaanland een succes

Ook vorig jaar organiseerde Forza Ninove reeds dergelijke uitstap. Niet minder dan drie bussen vetrokken toen met bestemming Bobbejaanland. Ondanks het slechte konden de vele kinderen zich een dag lang amuseren op het pretpark.

Forza Ninove zal nu ook deze tweede uitstap financieren met een deel van de opbrengst van het jaarlijs eetfestijn en een bijdrage van alle mandatarissen die een deel van hun zitpenningen afstaan voor sociale projecten.

Deze uitstap gaat door op zaterdag 21 oktober; Inschrijven kan enkel via de facebookpagina van Forza Ninove of via www.forzaninove.be.

Guy D’haeseleer

Voorzitter Forza Ninove

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...