Forza Ninove bereikt nu al kaap van 800 leden. Dank voor het vertrouwen!

Forza Ninove stelde zich als doel om tegen de nieuwjaarsreceptie van 28 januari 2018, de kaap van 800 leden te overschrijden.  We zijn nu begin oktober en vandaag werd de 800ste Ninovieter lid van de grootste partij van zijn stad.

Ik had nooit durven denken dat mijn experiment om zoveel mogelijk Vlaamsvoelende krachten te bundelen rond 1 project, zo een succes zou worden.

We zijn nu 9 jaar na de oprichting van Forza Ninove.  We werden bij de verkiezingen van 2012 onmiddellijk de grootste partij van de stad met 26.50% van de stemmen. Het is onze ambitie om daar nu nog enkele procenten bij te doen.

We danken alle Ninovieters voor het vertrouwen dat ze in ons stellen, en zullen hen niet ontgoochelen. We zullen blijven strijden voor een Vlaams, Veilig en Leefbaar Ninove, en zullen daarbij geen enkel taboe uit de weg gaan. We zullen blijven zeggen wat het overgrote deel van de Ninovieters stilletjes denkt!

Wie onze ploeg wil steunen en vervoegen kan uiteraard ook lid worden van onze partij. U gaat naar de startpagina van deze website, klikt op de knop “word lid” en je stuurt alle gegevens digitaal door.  Wij zorgen ervoor dat u uw lidkaart uiterlijk binnen de 3 dagen in uw bus vindt.

 

Guy D’haeseleer

Stichter Forza Ninove

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...