Capitulatie in moskeedossier zal Tania De Jonge veel moslimstemmen opleveren

De werken aan de Meerbeekse moskee zijn vergevorderd. Binnenkort kunnen de autobussen aanschuiven, net zoals dit trouwens het geval was n.a.v. de illegale gebedsdiensten (inmiddels bijna 9 jaar geleden), tot Forza Ninove de activiteiten liet stilleggen.

Dat deze démarche Tania De Jonge stemmen zal opleveren staat buiten kijf. De steeds groter wordende groep moslims in onze stad zal ongetwijfeld tevreden zijn met het cadeau dat ze van de burgermoeder hebben gekregen en haar bedanken met een stem bij de gemeenteraadsverkiezingen.

De gevolgen voor de buurt, de Meerbekenaren en bij uitbreiding onze stad, zijn ronduit catastrofaal. Het zal een aanzuigeffect hebben op moslims uit het Brusselse en de buurt zal in sneltempo vervreemden.  In de Burgerkrant stelt de VLD dat de moskee een middel tot integratie zal zijn. Hoe naïef kan men zijn!  Op welke planeet verbleven  de profeten van de Ninoofse VLD de laatste jaren?  Zijn er niet genoeg voorbeelden van steden die als gevolg van de aanwezigheid van een moskee opgezadeld worden met immense samenlevingsproblemen?

De onbegrijpelijke bocht van het Ninoofse stadsbestuur in dit dossier zal de geschiedenisboeken ingaan als de meest nefaste politieke beslissing van de jongste decennia. Het zal de maatschappelijke problemen alleen maar vergroten.

 

Bij deze roep ik iedere Ninovieter, die van mening is dat een moskee in onze stad de integratie zal bevorderen, op om voor Tania De Jonge te stemmen!

Indien u echter van mening bent dat deze beslissing onze stad zal opzadelen met een heleboel maatschappelijke problemen waarvan onze kinderen en kleinkinderen de gevolgen zullen dragen, stem dan op 14 oktober Forza Ninove. Het stemhokje is de enige plaats waar u deze monstercoalitie kan afstraffen.

Guy D’haeseleer

 

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...