Antwoorden op vraag van de bewoners Wijk Hof Ter Duyst blijven uit.

De toestand van de voetpaden in de wijk Hof Ter Duyst is zorgwekkend.

Dany Goessens, gemeenteraadslid van Forza Ninove, interpelleerde in december schepen Wouter Vande Winkel (Samen) over de slechte toestand van de voetpaden in de wijk Hof Ter Duyst. In zijn antwoord erkende de schepen dat er inderdaad een probleem is met de voetpaden maar dat hij meer heil zag in de volledige aanpak van de wijk. Hij zei dat ze keuzes zouden maken eind januari zodat ze dan duidelijkheid konden geven aan de bewoners.

Half maart zijn er echter nog altijd geen antwoorden gekomen van de schepen en blijven de bewoners van de wijk Ter Duyst nog altijd achter in onwetendheid. De voetpaden liggen er intussen nog slechter bij. Het enige waar de schepen wel tijd voor genomen heeft, is de aanleg van een nutteloze “proefopstelling” met snelheidsremmers in de Lindendreef.

Daarom zal Forza Ninove bij monde van Dany Goessens de verantwoordelijke schepen op de gemeenteraad van 29 maart opnieuw interpelleren om te weten te komen welke oplossing de stad nu eindelijk gaat geven aan de slechte toestand van de voetpaden in de wijk. De huidige situatie kan echt niet langer meer getolereerd worden.

Dany Goessens
gemeenteraadslid
Forza Ninove

Misschien bent u ook geïnteresseerd in ...